Användarvillkor

Vi värnar om din personliga integritet. Detta dokument förklarar hur vi arbetar med dina personuppgifter. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande när det gäller dina personuppgifter som vi hanterar.

Om du har några frågor om detta kan du alltid skicka ett e-postmeddelande till oss på emmaspabeauty@gmail.com

När du använder våra tjänster har du, genom att klicka i rutan för godkännande av hantering av dina personuppgifter eller genom att du har sänt in ett mail till oss via mailfunktionen på vår hemsida, accepterat vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att vi kan använda elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är viktigt att du läser och förstår vår Dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster.

För att kunna erbjuda dig våra tjänster, som t.ex. att beställa produkter från vår hemsida eller skicka oss frågor, reklamationer eller annan information som är nödvändig för oss i vår relation till dig som kund, behöver vi behandla dina personuppgifter. Detta beskriver vi här nedanför. Vi behandlar bara personuppgifter när det är nödvändigt och med största möjliga hänsyn till din integritet.

 

0700067598

©2020 av emmaspabeauty. Skapat med Wix.com