MICRONEEDLING

HEM > DERMASTAMP

DERMASTAMP är en sk elektronisk microneedling där man kommer åt små ytor. Behandlingen utför på hela ansiktet men kan även anpassas till enskilda områden runt ögon och mun. Det används enbart sterila engångs instrumment som är medicinskt klassade sk CE- märkta. 

Behandligen utförs   där huden rengörs efter make up och sedan behandlar man ansiktet eller enstaka områden. Under behandligen så kommer hyalonsyra att tillföras huden i  flytande form som ger extremt mycket fukt och volym  sk Skin Booster. Man kan känna en liten stickande känsla vid behandlingen, lite mer runt ögon området. Det är normalt att bli röd och varm och kan kännas som en liten brännskada. Behandlingen avslutas med en Cool Mask som innehåller hyalonsyra som ger mycket fukt och lugnar huden. Avslutande produkter läggs på. Viktigt att använda solskydd SPF 30 - 50 + .

Det är normalt att det känns lite torrt och stramt dem första 24 H.

FULL FACE  60 min   1800 :-

FULL FACE + HALS  75 min    2500:-

ENSTAKA OMRÅDEN  30 min    900 :-  ( ögon och mun )

BB Glow behandling ett koreanskt serum från den ledande koreanska tillverkaren Stayve ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och kan även användas runt ögonen


BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att jämna ut hudton.
Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hud typer.
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedling behandling (fraktionell meso terapi) där BB-serum levereras med hjälp av en Microneedling pen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfri.

© 2015 by Emma Spa Beauty.