Vacuslim

Vacuslim är relativt nytt i Sverige och kanske endast få salonger har denna behandling men den är långt ifrån nytt inom skönhetsbranschen.

Kommer från Italien och går ut på att med naturliga ingredienser som kroppen tar upp sätta igång fettförbränning och driva ut det ur kroppen via slagg och vätska genom att kissa ut.

Behandlingen i sig är väldigt behaglig och avkopplande och tar max 30 min.

Först mäster man midjan,lår och ankel omfång,sedan smörjs man in med en verksam produkt som innehåller koffein,L-arginin, Hästkastanj, Alovera Komplex som är naturlig ingredienser och har som uppgift att sätta igång sovande celler till fettförbränning.

därefter blir man inplastad i Bodywrap och då får man ligga i värme i ca 30 min. Luften ur Bodywrappen sugs ur med ett luftutsugarmaskin så det blir som vacumpress då hjälper man till att det bildas värme och ångliknande förhållande i Bodywrappen som då speedar up denna process dvs sätter igång produkterna som snabbare tränger in och sätter igång fettförbränning.

Efter behandlingen så tas plasten bort och man får en massage som ska driva ut slagg och vätska ut ur kroppen och just därför är det extra viktigt att dricka mycket vatten efter behandlingen och även dem första dagarna.

Man kommer märka att man behöver gå och kissa genast efter behandlingen och även dem närmaste dagarna.

Man får en känsla av lätthet och kroppen töms på slagg och överskottsvätska.

Behandlingen är inte farlig då man jobbar med helt naturliga ämnen men ska undvikas av Gravida och Ammande samt personer med njurproblem då man går på toa rätt mycket av denna behandling.

Många kunder upplever behandlingen som otroligt effektiv och ett sätta att sätta igång seg fettförbränning på vissa ställen som midja och lår.

Vissa kunder tycker detta är en perfekt Quickfix innan ett event eller fest där dem ska ha fina kläder eller en speciell klänning på sig och kan då få ur överskottsvätska ur kroppen och glida in i sin favvo klänning.

Behandlingen är väldigt populär i Sydeuropa och är väldigt vanlig på dem flesta salonger med mycket nöjda kunder .#ögonskugga #mascara

0 visningar

0700067598

©2020 av emmaspabeauty. Skapat med Wix.com