Maderoterapi

Uppdaterad: apr 16

Maderoterapi är anti cellulit massage som jobbar för att förstöra och få ut celluliter ur kroppen på naturligt väg.

Maderoterapi ger bäst effekt när man gör en kur på 10 behandlingar.

Man jobbar med olika träverktyg för att få celluliten att släppa och sedan krossas samt föras ut ur kroppen.

Man får en euforisk känsla i kroppen efter varje behandling.

Så vad är celluliter egentligen? Celluliter är sk inflammationer i bindväven som binder sig fast och ju längre dem sitter där utan att man gör något åt saken dessto längre tid och svårare blir det att bli av med dem dessto mer syns dem dvs man får "gropar" på låren. Det finns idag olika behandlingar på marknaden mot celluliter i form av kräm, spruta och massage som tex Maderoterapi.

Maderoterapi är en mekanisk och naturlig sätt att bli av med gropar och man kan tyvärr inte träna bort dem . Dem första 2 behandlingarna kan kännas lite mer då man i början måste få cellulitrna att släppa sedan använder man ett annat verktyg för att få dem att spricka i mindre volymer för att kunna med ett annat verktyg få ut ut kroppen via urin dvs vi kissar ut dem och därför måste man dricka mycket under tiden man går på sin Maderoterapi Kur.

Maderoterapi är dessutom helt naturlig dvs inga sprutor eller krämmer som man kan reagera på endast ifall man är gravid ,ammar eller har njurproblem så ska man inte göra Maderoterapi.

Dem flesta som provat har varit väldigt nöjda med denna form av massage och kan bli lite beroende pga känslan man får efteråt dvs lätt som en ballerina


0 visningar

0700067598

©2020 av emmaspabeauty. Skapat med Wix.com